Survivor adaya kim veda etti? 24 Mayıs 2016 SMS sonuçları

Survivor'da eleme heyecanı bu akşam yaşanacak? Dün yapılan konseyden sonra eleme adayları Atakan, Yunus Günçe, Damla ve Gizem Memiç oldu. Peki Survivor 2016'da adaya kim veda edecek? Acun Ilıcalı Survivor'da Kıbrıs finaline az bir zaman kala kimin ismini söyleyecek? Survivor 2016 ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor adaya kim veda etti? 24 Mayıs 2016 SMS sonuçları
24 Mayıs 2016 Salı 19:53

Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor 2016'da sona yaklaştıkta heyecanda bir o kadar artıyor. Kıbrıs'ta yapılacak büyük final öncesinde Ünlüler ve Gönüllüler takımından 2 şer eleme adayı çıktı. Peki Survivor 2016'da adaya kim veda edecek?

Survivor'da bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesiyle birlikte bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve bireysel dokunulmazlığı ünlüler takımından Semih Öztürk kazandı. Yapılan ilk konseydeki oylamada ünlüler adasından Yunus Günçe'nin ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Semih ise Atakan'ın ismini söyleyerek ikinci eleme adayını belirledi.

Dün oynanan Dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımı kazandı. Nefeslerin tutulduğu çamur oyununu ünlüler büyük bir farkla kazanarak, Gönüllüleri konseye yolladı. Konseyde yapılan oylamada Gönüllülerden üçüncü eleme adayı Gizem Memiçç çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan ise dördüncü eleme adayı olarak Damla'nın ismini söyledi.



Semih ve Serkay Birbirine girdi

Survivor son yayınlanan bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Oyunu ünlüler takımı kazanırken, Semih ve Serkay arasındaki kavga geceye damga vurdu. Serkay'ın oyunu kaybetmesi sonrasında kendi kendine küfür etmesine Semih'in laf atması ortamın bir anda gerilmesine neden oldu. Semih'in üzerine yürüyen Serkay'ı adadaki yarışmacılar zor durdurdu. Kavga Survivor yarışmacıların müdahalesi ve Acun Ilıcalı'nın araya girmesi ile son buldu.



Ünlülerin oyunda skoru 7-3'e getirdiği dakikalarda dokunulmazlık oyununun sonunda Serkay ile Semih arasında kavga çıktı. Karşılıklı atışmalarla başlayan tartışmada taraflar az kalsın birbirine girecekti. Yaşanılan büyük tartışmayı Acun Ilıcalı araya girerek sonlandırdı. İki tarafıda sert şekilde eleştiren Acun Ilıcalı olayın daha da büyümesini engelledi.

Survivor Adasına kim veda edecek?




4 eleme adayının belirlenmesi sonrasında bu hafta adaya veda edecek isim Yunus Günçe, Atakan, Gizem Memiç ve Damla'dan birisi olacak. Dün gece SMS oylaması sona erdi. Bugün yayımlanacak bölümde Survivor adasına veda edecek isim belli olacak.


Etiketler; #survivor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.