Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte NBA maçına giden takım

Survivor 2016'da Acun Ilıcalı'nın müjdesini verdiği NBA Batı Finali ödülünü kazanan takım belli oldu. Survivor 2016 Ödül oyununu ünlüler mi gönüllüler mi kazandı? Survivor 78. Bölüm fragmanını izle.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte NBA maçına giden takım
25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:01

Survivor 2016'da ödüller göz kamaştırıyor. Acun Ilıca'nın yapımı olan Survivor 2016'da Ünlüler ve Gönüllülere verilen ödüller adeta göz kamaştırıyor. Dün akşam yayınlanan 77. bölümde malum Acun Ilıcalı Survivor ödül oyununda ödülün ne olduğunu açıklamıştı. Ödülü kazanan takımın NBA Batı finali Golden State Warriors - Oklahama Thunder NBA maçına gideceğini açıklayan Acun, maçın gece 04.00'da yayınlanacağını söylemişti.


Peki NBA Batı Finaline kim gitti?

Sabah TSİ 04:00’te başlayan NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçı olan Oklahama Thunder-Golden State Warriors maçını izleyenler ilginç Survivor ödülünü kimin kazandığını öğrendi. Saha kenarından maçı izleyenler arasında, Survivor 2016 ünlüler takımı vardı.



Görüntüleri gören ve gece maçı izleyenler Acun Ilıcalı'nun sunduğu Survivor 2016NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçını izleme ödülünü ünlüler takımı kazanmış oldu.


Survivor 78. Bölüm Fragmanı

Ödül oyununu ve ödülü kazananın bugün yayınlacak 78. bölümde ekranlara gelecek. Survivor 2016 78. Bölümü fragmanında ödül oyunu için kıyasıya yarışan Ünlüler ve Gönüllüler'de kazanan kim oldu? Ödül oyununda kaza geçiren Atakan Survivor'a devam edecek mi? Bu soruların cevabı bu akşam yayınlanacak 78. bölümde cevap bulacak.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.