Vatanım sensin 28. bölüm fragmanı, son bölümde neler oldu

İzleyenleri ekrana kilitleyen Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Vatanım Sensin 27. bölümde Cevdet'i gerçekleri söylemesi için sıkıştıran Azize, gerçekleri öğrenecek mi? Peki Vatanım Sensin 28. Bölümde neler olması bekleniyor?

Vatanım sensin 28. bölüm fragmanı, son bölümde neler oldu
11 Mayıs 2017 Perşembe 23:02

Vatanım Sensin’in 11 Mayıs Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümünde Ali Kemal, Yıldız’a olan duygularını itiraf ediyor. Cevdet'i takip eden Stavros, gerçekleri öğrenebilecek mi? Eftalya, Hamilton'ın emri doğrultusunda Azize'yi zehirleyemiyor. Hamilton bunun sonucunda Eftalya ve babasını öldürüyor. Cevdet ile Yüzbaşı Yakup'un yeni planı ne olacak? Vasili, oğlu Leon'u bulabilecek mi?

Vatanım Sensin son bölümünde neler oldu?

Misak-ı Milli Kararları’nın Meclis-i Mebusan’da onanması büyük yankı uyandırır. Mağlubiyeti sineye çekemeyen Charles, Kumandan Vasili’yle işbirliği yaparak, çok gizli ve yıkıcı bir operasyon için düğmeye basar. Cevdet bir an evvel bu tekinsiz adamların maksadını öğrenmek zorundadır. Aksi takdirde çok büyük bedeller ödeneceği bellidir.

Azize, emrinde çalıştığı komutanın Cevdet olduğundan, Tevfik’ten elde ettiği tüm istihbaratın ona gittiğinden bihaber halde vazifesine devam eder.  Yardıma gittiği, salgın hastalıkla boğuşan bir Yörük köyü için katliam emri verilir. Katliamdan Azize son dakikada kurtulur. Cevdet'in köy yerine gelen  Azize 28. Bölüm'de ne öğrenecek?

Vatanım Sensin 28. Bölüm Fragmanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.