Yeni Sezon Etek Modelleri

Tesettür modellerinde yeni sezon etek modelleri araştırılıyor. 2017 yılının en şık etek modellerine Tesettür Island farkı ile ulaşın. Birbirinden çarpıcı tesettür etek modelleri haberimizde.

Yeni Sezon Etek Modelleri
03 Mayıs 2017 Çarşamba 09:05

 Eteklerin hanımlar için önemi tartışılmaz. Özel bir davete giderken ya da dışarı çıkarken büyük bir keyif içerisinde giyilen tesettür elbise etek modelleri bu yıl da kadınları oldukça mutlu edeceğe benziyor. Özellikle bu sene pileli ve daha bol elbise çeşitleri en dikkat çekici ve ilgi duyulacak etek çeşitleri arasına girmiş bulunmaktadır. Bunlar içerisinde kemerli ve uçlar pileli olan etek modelleri büyük bir ilgi çekeceğe benziyor. Kemer kısmı farklı taşlar ile süsleme yapılmış ve kalın hali ile güzel bir görünüm veriyor. Bel bölgesini tam saran ve oturan bu kemerler eteğin de beden üzerinde hoş bir görüntü yakalamasına fırsat vermektedir. Renk olarak lacivert renk en çok göze çarpan renk olsa da daha birçok değişik renk modeli de bulunmaktadır.

 Düğme detaylı etek modelleri

En güzel tesettür elbise etek modellerinden biri de düğme detaylı olan eteklerdir. Düğmelerin ön kısımda bek kısmından aşağı kadar detaylandırılan olan etek bu yıl için güzel ve kullanışlı bir modeldir. Eteğin rengi ile de aynı olan bu düğmeler hanımlar için hem kullanışlı hem de şık bir giyim fırsatı vermektedir. Bel noktasında bir de kemer detayı bulunmaktadır. Kemer tokasının da olduğu kemer yeri ayı bir hoş görsellik veriyor. Etek uçları yuvarlak şekiller ya da daha farklı geometri ile tasarım yapılmış olan şekilli etek modelleri de yine en çok dikkat çeken etekler arasındadır. Değişik desenlerin yapıldığı etek uçları ile günlük olarak rahatça kullanılabilen bu model ile hanımlar büyük bir kolaylık sağlayacak.

 Hanımlar için değişik etekler

Etek modelleri bu sezon en çok çeşidi olan bayan giyimleri arasında bulunmaktadır. Farklı modeller, süslemeler ya da birbirinden hoş eklemeleri ile en dikkat çekici kısımlar olarak ön plana çıkmaktadır. O yüzden tesettür elbise çeşitleri adına bu sene dolaplar fazlaca dolacak. Üstelik lacivert ve mavi renkler bu yıl da geçen yıl olduğu gibi en fazla beğeni toplayan renkler arasında yer alacak. Tüm etek modellerine sitemiz içerisinde ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz bir eteği kendi bedeninize göre bulabilir ve satın alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.tesetturisland.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.