E-Devlet Maaş Bordro sorgulama

E- Bordro sorgulama nasıl yapılır? 15 Şubat 2017 Maaş bordroları yayımlandı. Yüzbinlerce memur e-devlet üzerinden maaş bordro sorgulaması yapıyor. Memur maaş bordro sorgulama haberleri kamusaati.com adresimizde.

E-Devlet Maaş Bordro sorgulama
15 Şubat 2017 Çarşamba 08:15

Milyonlarca memur her ay maaş bordrolarını merak ediyor. Her ayın 15 inde yayımlanan maaş bordrosu nereden öğrenilir? E-Devlet üzerinden e bordro sorgulama işlemi nasıl yapılır sizler için derledik. Aşağıdaki bağlantıdan 15 Şubat 2017 Çarşamba gününe ait maaş bordronuzu öğrenebilirsiniz. 

E-Devlet üzerinden Maaş bordrosu nasıl sorgulanır?

Devlet memurlarının rahatça kullanabileceği e-Devlet üzerinden, maaş bordrolarını öğrenmek artık çok kolay.  T.C Kimlik numarası ve şifre ile Kamu personelleri kimlik doğrulaması işlemlerini, e-Devlet sistemindeki ‘sisteme giriş’ ekranında  bulunan 4 farklı yüksek güvenlikli giriş yöntemlerinden birisini kullanarak gerçekleştirebiliyor.
 
E-Devlet şifresi, Mobil İmza, Elektronik İmza ve T.C. Kimlik Kartı yöntemlerinden herhangi birisi kullanılarak e-Bordro sorgulaması yapılabiliyor.  Sisteme giriş yaptıktan sonra E-Hizmetler sayfasındaki Maliye Bakanlığı’nın alt seçeneklerinden e-Bordro hizmetini seçerek sorgulama ekranına ulaşabiliyor. Bu uygulama ekranında memurlar en güncel aya ait olan maaş bordrosunu görüntüleyebildiği gibi geçmiş dönemlere ait olan bordrolarına da ulaşabiliyor. Dolayısıyla e-bordro uygulamasında maaş bordrosu görüntüleyebilmek için istenen yıl ve ay seçiminin yapılması gerekiyor. Haberimizin sonunda yer alan bağlantı vasıtasıyla e-Bordro maaş sorgulamalarınızı yapabilirsiniz .

 Maaş Bordronuzu öğrenmek için TIKLAYINIZ


 


Etiketler; #maaş bordro
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.