Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tayin tercihleri başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Taşra teşkilatı dönem atamalarına ilişkin tercih işlemleri başladı. Personellere bakanlık sitesinden önemli uyarılar yapıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tayin tercihleri başladı
23 Haziran 2017 Cuma 10:52

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Taşra teşkilatı dönem atamalarına ilişkin tercih işlemleri dün başladı. Tayin tercihleri için son başvuru tarihi ise  30 Haziran 2017 Cuma günü saat 18.00 olarak belirlendi.

Bu nedenle tercih yapacakların kayıt, güncelleme, onaylama ve çıktı alma işlemlerini bu süre içerisinde tamamlamaları gerekmektedir.

Tayin işlemleri ile ilgili bakanlık şu uyarılarda bulundu:

- Kuruluş tercihinde bulunacak mühendis ve veteriner hekimlerin tercih yapmadan önce ek olarak yayınlanan kodlu içerikleri dikkatle inceleyip tercihlerini bu tabloları esas alarak yapmaları gerekmektedir. 

- Tercihlerin alınması 30.06.2017 da saat 18.00 itibariyle sona erecek olup, sistem kullanıcı girişlerine kapatılacak, sisteme yeniden erişim mümkün olmayacaktır.Bu nedenle tercih yapacakların kayıt,güncelleme,onaylama ve çıktı alma işlemlerini bu süre içerisinde tamamlamaları gerekmektedir. 

- Güncelleme işlemini yapabilmek için  onay ve kesinleştirme işlemini yapmamış olmalısınız gerekmektedir.Onay ve kesinleştirme işlemini yaptıktan sonra sistem tercihlerinizi güncellemenize izin vermeyecektir.

- Onay ve Kesinleştime işlemleri yapıldıktan sonra Personel Genel Müdürlüğü'ne herhangi bir başvuru  evrakı  gönderilmesi söz konusu olmayacaktır.Onay ve kesinleştime işlemini yapan kullanıcıların tayin işlemleri kabul edilecektir.Tercih yaptıkları halde onay ve kesinleştime işlemini  yapmayan kullanıcıların  tayin işlemleri geçersiz sayılacaktır.

- Kriterleri olan ve ayrıntılı belge istenen tercihlerle ilgili evrakları kişi  başvuru evrakından bağımsız olarak genelgede belirtilen tarihler aralığında ilgili birime belgelemek zorundadır.    
    

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Taşra teşkilatı tayin işlemleri için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.