Memur olmak isteyen engellilere müjde!

2016 yılı içerisinde 5 bine yakın engelli memur alımı yapılacak. Açıklamalar Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan geldi.

Memur olmak isteyen engellilere müjde!
02 Ocak 2016 Cumartesi 22:55

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Manisa'da yaşayan engelli vatandaşlara akülü-tekerlekli sandalye hediye etti. Bu esnada gazetecilere açıklama yapan Özdağ, 2016 yılı içerisinde 5 bine yakın engelli vatandaşımızı işe alacağız dedi.

İktidara geldiklerinden bu yana 42 bin engelli vatandaşı işe aldıklarını belirten Özdağ, Türkiye'de yaklaşık 2 milyon görme, 3 milyon ortopedik ve zihinsel engelli, 3 milyon da işitme engelli olduğunu vurguladı.

Özdağ, Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin sosyal devlet olma yolunda önemli adımlar attığını dile getirdi. Ayrıca gerek engellilere maaş gerekse engelli ailelerine bakım parası verdiklerini  bunun da sosyal devletin bir gereği olduğunu vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
13 yılda Ak Parti engellilere yönelik devrim gibi işler yaptı. Daha yapılacak işler var. Durmak yok yola devam.
Avatar
osman - 9 yıl önce
AB uyum yasaları doğrultusunda yapılıyor.Çok güzel lakin o insanlarımızı hizmetli kadrosuyla işe alıyorlar,yapabilecekleri bir şey yok.sosyal hizmetler,esirgeme kurumlarına verilmeleri çok isabetli olur.