Memurlara müjde! O zorunluluk kaldırıldı!

Kamu görevlilerini yakından ilgilendiren o zorunluluk kalktı. Konuya ilişkin açıklama, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ'dan geldi.

Memurlara müjde! O zorunluluk kaldırıldı!
30 Ekim 2017 Pazartesi 20:55

Kamu görevlileri 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurt dışına çıkarken kurumlardan belge almak zorundaydı. O zorunluluk kalktı. Konuya ilişkin açıklama Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi. Bakan Bozdağ, kamu görevlilerinin yurt dışına çıkarken kurumlarından belge alma zorunluluklarının 15 Kasım'dan itibaren kaldırılacağını açıkladı.

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bozdağ, 15 Temmuz sonrası kamu görevlilerinden yurt dışına çıkışta istenen izin belgenin 15 Kasım'dan itibaren istenmeyeceğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.