MEB'den ataması yapılan öğretmenlere duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nden Şubat 2016 öğretmen atamasında atanan öğretmenlere yönelik bir duyuru yayımlandı.

MEB'den ataması yapılan öğretmenlere duyuru
10 Şubat 2016 Çarşamba 19:46

MEB şubat atamasında atanan öğretmenlere yönelik bundan sonra yapmaları gereken iş ve işlemlerle ilgili bir duyuru yayımladı. İşte o duruyu:

10 Şubat 2016 tarihinde öğretmen ataması gerçekleştirilmiştir. Ancak aday öğretmen olarak atananların göreve başlamalarına ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Aday öğretmen olarak atananlar;

a) 10 Şubat 2016 tarihinde eğitim kurumlarına atananlar görevine başlamayacaktır.

b) 15-18 Şubat 2016 tarihleri arasında ikinci aşamada yetiştirilmek üzere il tercihinde bulunacaktır.

c) İkinci aşamaya başvuru yapanların 19 Şubat 2016 tarihinde il emrine atamaları gerçekleştirilecektir.

d) İl emrine atamaları yapılan öğretmenlerin görev yerleri il millî eğitim müdürlüklerince 25 Şubat 2016 tarihine kadar belirlenecek ve bu belirlemelerden sonra en kısa sürede aday öğretmenler görevlerine başlayabilecektir.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
baba - 8 yıl önce
Hayır lı olsun
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Haydi Bismillah