Sözleşmeli öğretmenlerin mülakata getireceği başvuru formu

Sözleşmeli öğretmen alımında, aday öğretmenlerin sözlü sınav komisyonuna getireceği sözleşmeli öğretmen alımı formu açıklandı. Sözleşmeli öğretmen alımı formuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sözleşmeli öğretmenlerin mülakata getireceği başvuru formu
24 Nisan 2017 Pazartesi 13:05

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) sözleşmeli öğretmen alımı başvuru formu aday öğretmenler tarafından araştırılıyor. MEB Sözleşmeli öğretmenliğe başvuracak adaylarının mülakata çağıralacağı belirtilmişti. Sözleşmeli öğretmen alımında mülakata çağırılacak aday öğretmenlerden, sözlü komisyona gelirken getirecekleri başvuru formu açıklandı. Sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmak isteyenlerin sözlü sınav komisyonuna gelirken getireceği forma haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Adaylardan Sözleşmeli öğretmenlik başvuru formu, sınav komisyonuna teslim edilmek üzere talep edildi. Aşağıdaki linkten başvuru formuna ulaşabilirsiniz. 

Form için TIKLAYINIZ


Sözleşmeli Öğretmen Mülakatı nasıl olacak? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yücel - 8 yıl önce
Arkdaşlar mülakat sınıfında bekliyorum o forma ihtiyaç yok. Mülakatta zarftan 2 soru çıkıyor ve sorular yoruma dayalı. Korkulacak bişi yok diyor her çıkan ama ben haala girmedim. Millet çıktıkça stres basıyot insanı. :))
Avatar
Dila - 8 yıl önce
Mülakat tarihi nasıl öğreniliyor
Avatar
halil - 8 yıl önce
Mülakat yerleştirme merkezi sonucunuz bulunmamaktadır. diyo
Avatar
FATMA - 8 yıl önce
BOYLE BIR FORM OLURACAK MIYIZ GERCEKTENNNNN ???
Avatar
fatma - 8 yıl önce
bu form olayı gerekli mi? o bilgileri başvuru esnasında zaten vermiştik.
Avatar
İso - 8 yıl önce
Şuan şehir dışındayım başvuru onayı için il milli eğitime gitmek gerekiyormuş. Diplomam ve diğer belgelerim yanımda değil. Bu belgeler onay için gerekli mi?
Avatar
betül - 8 yıl önce
Benimkinde de mülakat yerleştirme merkezi sonucunuz bulunmamaktadır diyo, meb onayını yapmadığım için olabilir mi acaba? Bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi?