2017 Asli/Aday Öğretmen Sözlü Mülakat Sınav Sonuçları

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı sözlü mülakat sonuçları bugün açıklanıyor. Şubat ayında ataması gerçekleşen Aday Öğretmenlik/Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı mülakat sonuçları merak ediliyor. MEB, Mebbis üzerinden sonuçları açıklayacak. Öğretmen haberleri ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

2017 Asli/Aday Öğretmen Sözlü Mülakat Sınav Sonuçları
05 Mayıs 2017 Cuma 15:45

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Sözlü Mülakat Sonuçları merakla bekleniyor. Çeşitli mazeretleri nedeniyle daha önceki dönemlerde yapılan asli öğretmenliğe geçiş sınavına katılmayan ve 19 Mart asli öğretmenliğe geçiş sınavına katılan aday öğretmenler daha sonraki günlerde sözlü mülakatlara katılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığının daha önce açıkladığı takvime göre aday öğretmenlerim hem yazılı hem de sözlü sınav sonuçları 5 Mayıs 2017 tarihinde açıklanacaktı. Aday öğretmenler sınavdan ve sözlü mülakattan 60 ve üzeri puan almaları durumunda bir ay içerisinde valilikler tarafından asil kadroya geçirilecek.

2017 Aday Öğretmen Sözlü Mülakat Sonuçları

MEB'in sınav takvimine göre Aday öğretmen yazılı ve sözlü sınav sonuçları bugün içerisinde açıklanacak. Sınav ortalaması 60 ve üzeri olan öğretmenlerin ise adaylıkları valilikler tarafından kaldırılacak.   Adaylık sürecinde başarısız olan öğretmenlerin ise okulları değiştirilerek adaylık süreçleri 1 yıl daha uzayacak.
Aday öğretmenlik sınav sonuçları MEBBİS üzerinden açıklanaca. Sonuçlar açıklandığı anda aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceksiniz. En güncel Öğretmen haberleri için bizi takip etmeye devam edin.
MEB Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

MEB haberlerine anında ulaşmak için www.kamusaati.com adresimizi takipte kalın.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.