4 yıllık görev süresini doldurmayanlar bir üst yönetim görevlerine başvuruda bulunabilir mi?

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürülüğü, Eğitim Kurumlarında 4 yıllık görev süresini doldurmayan yöneticiler ile ilgili İstanbul Valiliği'ne yazı gönderdi. 4 Yıllık görev sürelerini doldurmayanların 1 yıl beklemeden başvuruda bulunup bulunmayacağı merak ediliyor. Hamza Aydoğdu imzalı yazıda 4 yıllık görev süresi ile ilgili bilgiler kamusaati.com adresimizde.

4 yıllık görev süresini doldurmayanlar bir üst yönetim görevlerine başvuruda bulunabilir mi?
02 Mayıs 2017 Salı 19:05

4 yıllık görev süresi dolmadan herhangi bir nedenle görevinden ayrılanların yeniden yönetici görevine başvuru yapabilir mi? İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü,İstanbul Valiliği'ne gönderdiği yazıda bu soruya yanıt verdi. 4 Yıllık görev sürelerini doldurmayanların 1 yıl beklemeden buşvuruda bulunabilecek mi? İşte merak edilenler. 

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürülüğü, 4 yıllık görev süresini doldurmayanların bir üst yönetim görevine başvuruda bulunması ile ilgili Valiliğe yazı gönderdi. Gönderilen yazıda; " Eğitim Kurumu yöneticilerinden 4 yıllık görev süresini doldurmayanların aynı düzeydeki yönetim görevleri hariç, bir üst yönetim görevine başvurmak üzere yöneticilik görevinden ayrılmaları halinde 1 yıl beklemeden başvuruda bulunmalarına imkan sağlanmıştır" denildi.

Yazıda beyan edilen şekilde görevinden ayrılan yöneticilerin görevlendirilmemeleri halinde mağdur olacakları dikkate alınarak görevlerinden ayrılmadan üst yönetim görevlerine başvuruda bulunmalarının uygun olacağı değerlendirildi. 

Yonetici Görevlendirme

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kezban Sezer - 7 yıl önce
Nihayet hak yerini bulacak
Avatar
Mert - 7 yıl önce
Pusuda bekleyenler açık yol atayanlar hiç heveslenmeyin
yukarıda kastedilen özel durumdan hariç kimse bulunduğu görevde 4 yılını tamamlamadamadan tercih yapamayacak
Avatar
Yasemin - 7 yıl önce
Arkadaşlar birşey anlamadım açıklayabilir mısınız yani 4 yılki mi tamamlamayan öğretmenler de başvurabilir mı olursa ne zaman olacak