Ankara Müdür Yardımcılığı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017 Yılı Yönetici Adaylarının Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı. Ankara Müdür Yardımcılığı Mülakat Sonuçları Haberimizde...

Ankara Müdür Yardımcılığı Mülakat Sonuçları Açıklandı
09 Ağustos 2017 Çarşamba 13:55

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Müdür Yardımcılığı Mülakatı'nın sonuçları 24 Temmuz 2017 Pazartesi gününden itibaren açıklanmaya başlanmıştı. İller arasında en son açıklayan ise Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) oldu.

Ankara il MEM, 2017 Yılı Yönetici Adaylarının Sözlü Sınav Sonuçlarını açıkladı.

Müdür Yardımcımlığı için önmülakata giren adaylar heyecanla sonuçları bekliyordu. 80 İl Milli Eğitim Müdürlüğü mülakat sonuçlarını açıklamıştı ve Ankara'nın sonuçları ne zaman açıklayacağı merak ediliyordu. Ankara Müdür Yardımcılığı Mülakat Sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı resmi eğitim kurumlarının yönetim kadrosunda yer alamak isteyen adaylar, il bazında mülakatlara girmişti. Heyecanlı bekleyiş sona erdi. Müdür Yardımcılığı mülakat sınavı için sonuçları açıklandı. 

Ankara Müdür Yardımcılığı Mülakatı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

81 İl  Müdür Yardımcılığı Mülakatı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.