"En iyi aday öğretmen günlüğü" yarışması yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, aday öğretmen yetiştirme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu ve ''En iyi aday öğretmen günlüğü'' yarışması yapılacağını söyledi.

"En iyi aday öğretmen günlüğü" yarışması yapılacak
20 Şubat 2016 Cumartesi 18:50

Bakan Nabi Avcı, aday öğretmen yetiştirme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu ve ''En iyi aday öğretmen günlüğü'' yarışması yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı
, aday öğretmenlerden yaptıkları faaliyetlerle ilgili günlük tutmaları, kişisel ve mesleki gelişim dosyaları hazırlamaları isteneceğini belirtti. Aday öğretmenlerin performans değerlendirmelerinde, dosyadaki faaliyetlerin veri olarak kullanılacağını ifade eden Bakan Avcı, tutulan günlükler arasında "en iyi aday öğretmen günlüğü" gibi bir yarışma yapılacağını belirtti. Faaliyet dosyası hazırlayan aday öğretmenler, ikinci dönem de gittikleri okulda, öğretmenler ve okul müdürü tarafından performans değerlendirmesine tabi tutulacak. Değerlendirme sonrasında "en iyi aday öğretmen günlüğü" yarışmasında derece alan öğretmenlerin günlükleri diğer öğretmenlerle paylaşılacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
İnşallah hayırlı olur.