Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Değişti

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni müdürü kim?

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Değişti
16 Mayıs 2016 Pazartesi 15:26

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti.

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin yerine, mahkeme kararı ile FERŞAT Ayar getirildi.

Ferşat Ayar Kadiköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin yerine mahkeme kararı ile gelen yeni müdür FERŞAT Ayar, daha önce de Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yapıyordu. 

Ferşat Ayar, 18 Nisan 2014 yılında görevden ayrılma mesajı yayımlamıştı. Mahkeme kararıyla yeniden görevine dönen Ayar, yayımladığı ayrılma mesajında:


Ferşat Ayar

"Yaklaşık dört yıldır birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımla Kadıköy İlçemizin eğitim kalitesini yükseltme çalışmalarımda bana hiçbir desteğini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Sayın Birol KURUBAL’a, şube müdürü arkadaşlarıma, resmi-özel okul ve kurumlardaki yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma, şef, genel idare ve diğer hizmet sınıflarında çalışan mesai arkadaşlarıma, okul aile birliği başkan, üye ve velilerimize, sivil toplum teşkilatlarımızın değerli temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyor, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılıp İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlığı görevine başlamam sebebiyle veda ediyor, herkesi saygılarımla selamlıyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum." ifadelerine yer vermişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.