KPSS ÖABT sınavında görev almak isteyen öğretmenler için başvurular başladı

24 Temmuz 2016 Pazar günü yapılacak KPSS ÖABT sınavında görev almak isteyen öğretmenler için tercih başvuruları başladı. ÖABT sınavına görev almak isteyen öğretmenler ÖSYM gis üzerinden tercih başvurularını yapabilecek.

KPSS ÖABT sınavında görev almak isteyen öğretmenler için başvurular başladı
25 Haziran 2016 Cumartesi 10:05

Kamu Personel Seçme Sınavı Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi sınavında görev almak isteyen öğretmenler için tercih başvuruları başladı. 24 Temmuz 2016 Pazar günü yapılacak ve binlerce öğretmen adayının gireceği KPSS ÖABT sınavında görev almak isteyen öğretmenler için tercih başvuruları ÖSYM Görevli Sistemleri (ÖSYM GİS )üzerinden açıldı. 

24 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak 2016 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavında adaylar;  Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil (Almanca, İngilizce), Rehber Öğretmen ve Sınıf Öğretmenliği alanlarında yapılacak sınavlara girecek. 

KPSS ÖABT sınavında görev almak isteyen öğretmenler için tercih başvuruları ise ÖSYM GİS üzerinden açıldı. KPSS ÖABT sınavında görev almak isteyen öğretmenlerin 11 Temmuz 2016 tarihine kadar ÖSYM GİS üzerinden tercih başvurularını yapabilecekleri belirtildi.

ÖSYM Görevli İşlemlemleri Sistemine girmek için TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #KPSS ÖABT
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.