MEB Alan Değişikliği Başvuruları Tercihleri ve Merak Edilenler

Alan Değişikliği Başvurusunda bulunacak öğretmen en çok kaç kurum tercihinde bulunabilecek? Eğitim Kurumlarında görev yağan öğretmenler alan değişikliği başvuru detaylarını merak ediyor. MEB Alan Değişikliği Başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde.

MEB Alan Değişikliği Başvuruları Tercihleri ve Merak Edilenler
19 Aralık 2017 Salı 15:23

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, alan değişikliği atamalarının detaylarını merak ediyor. Alan Değişikliği Başvuruları nasıl yapılacak merak ediliyor. Öğretmenlerin Alan Değişikliği Başvuruları ve kimlerin başvuruda bulunabilecekleri ile ilgili detaylar netlik kazandı. Alan Değişikliği Başvuruları ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Alan Değişikliği Başvurusunda Bulunacak Öğretmenler;

-- Alan Değişikliğinde bulunacak öğretmenler , başvuru formuna yansıtılacak eğitim kurumları arasından, görev yapmakta oldukları il içinde olmak üzere en fazla 25 eğitim kurumu tercihinde bulunabilecek.

-- Başvurular "Alan Değişikliği Atama Takvimi" çerçevesinden http://mebbis.meb.gov.tr  veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinde bulunan Alan Değiştirme Elektronik Başvuru Formu ile yapılacak ve başvuru süresi içinde onaylandıktan sonra geçerli olacak.

-- Mezuniyete uygun olmayan alana, gerekli şartları taşımadan geçersiz, bilgi vey belge ile istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurular işleme alınmayacak.

-- Alan Değişikliği işlemleri, öğretmenin tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre alanlarında açık norm ilan edilen eğitim kurumlarına yapılacaktır. 

-- Sonuçlar http://ikgm.meb.gov.tr adresinden ilan edilecektir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.