MEB'den Aday öğretmenlik sınav sınavına girecek idari izinlilere uyarı

Milli Eğitim Bakanlığı, Hakkari Yüksekova ilçesi, Mardin Nusaybin ilçesi, Şırnak Merkez ve İdil ilçesinde görev yapan aday öğretmenlere duyuru yaptı. Duyuruda, aday öğretmenlerden idare izinli olanlar, idare iznini geçirdikleri illerde sınavlara girebilmeleri için 16 Mart 2016 Çarşamba mesai bitimine kadar İl Milli Eğitim Müdürlüklerine dilekçe vermeleri gerektiği bildirildi.

MEB'den Aday öğretmenlik sınav sınavına girecek idari izinlilere uyarı
15 Mart 2016 Salı 22:28

Milli Eğtim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Hakkari Yüksekova ilçesi, Mardin Nusaybin ilçesi, Şırnak Merkez ve İdil ilçesinde görev yapan ve 19 Mart 2016 Cumartesi günü yazılı ve devamında sözlü sınava girecek Aday Öğretmenlere duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda aday öğretmenlerden idare izinli olanlar, idare iznini geçirdikleri illerde sınavlara girebilmeleri için 16 Mart 2016 Çarşamba mesai bitiminine kadar İl Milli Eğitim Müdürlükleri'ne dilekçe vermeleri gerekiyor. Daha sonrasında aday öğretmenlere sözlü sınavın ne zaman olacağı Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından bildirecek. 







 

Kaynak : Memurlar.Net

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.