MEB'den okul müdürlerine 15 Temmuz Milli İrade Zaferi Semineri

MEB, 5-9 Aralık 2016 tarihlerinde Ortaöğretim Kurumlarına bağlı okul müdürlerine yönelik 15 Temmuz Millî İrade Zaferi konulu seminerin ikincisini düzenledi.

MEB'den okul müdürlerine 15 Temmuz Milli İrade Zaferi Semineri
13 Aralık 2016 Salı 16:45

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz işgal girişimine kahramanca karşı çıkan ve FETÖ ile mücadele eden, şehit olan vatandaşları gençlere anlatmak ve tanıtmak amacıyla, Ortaöğretim Müdürlüğüne bağlı okul müdürlerine 15 Temmuz Millî İrade Zaferi konulu seminer düzenledi.

21-25 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen seminerde, 
tüm fen, sosyal bilimler, güzel sanatlar ile spor liseleri müdürlerinin katılımıyla gerçekleşmişti. Seminerin ikincisi ise, 5-9 Aralık tarihleri arasında bütün Anadolu lisesi müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminerde Bakanlık bürokratları, medya temsilcileri ve akademisyenler tarafından, başta 15 Temmuz Millî İrade Zaferi olmak üzere, Bölücü ve Yıkıcı Faaliyetler, Strateji Geliştirme ve Eğitim Liderliği, Problem Çözme ve Stres Yönetimi, İnsan İlişkileri, İletişim ve Motivasyon, Kurum Kültürü ve Aidiyet, Protokol Kuralları/ Adab-ı Muaşeret, Mesleki Etik ve Değerler Eğitimi konularında bilgi verildi.

Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, yaptığı konuşmada, "Yöneticilerin motivasyonlarını artırmak, kişisel ve meslekî gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminerin, 15 Temmuz Millî İrade Zaferi’nin nesilden nesile aktarılmasında katkı sağlaması amaçlanıyor." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.