MEB'den Okul Müdürlüklerine Duyuru!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Anket Uygulaması konulu duyuru gönderildi.

MEB'den Okul Müdürlüklerine Duyuru!
21 Nisan 2016 Perşembe 09:31

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimde niteliği artırma çalışmaları kapsamında Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenene ankete ilişkin duyuruyu okullara gönderdi. 

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Anket Uygulaması konulu MEB Duyurusunda;

"Eğitimde niteliği artırma çalışmaları kapsamında ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğretim programları ile haftalık ders çizelgesinin değerlendirilmesi amacıyla uygulayıcılardan görüş almak için anketler düzenlenmiştir.
 İlgi Onay doğrultusunda; Bakanlarımız anket.meb.gov.tr adresinde 15 - 24 Nisan 2016 tarihleri arasında yayımlanacak olan söz konusu anketlerin yöneticiler, öğretmenler ve veliler tarafından doldurulmasını sağlamak üzere gerekli duyurunun yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim." ifadelerine yer verildi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.