MEB'den ortaokul müdürlüklerine duyuru!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ortaokul Kurum Müdürlüklerine E-okul üzerinden duyuru gönderildi.

MEB'den ortaokul müdürlüklerine duyuru!
04 Temmuz 2016 Pazartesi 18:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından ortaokul müdürlüklerine duyuru gönderildi. Söz konusu duyuruda:

YENİ DUYURU - (30.06.2016) - ORTAOKUL KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE !  

"2016 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme işlemleri kapsamında 8.Sınıf Öğrencilerine ait Tercih Güvenlik Numarası ve Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) sonuç belgesi için gerekli olan "SNVOYPSNC011 - Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması Sonuç Belgesi" raporu hazırlanarak "e-Okul Sınav İşlemleri / Giriş Ekranı / Notlar ve Duyurular" ekranının Raporlar bölümünde okul/kurum idarelerinin kullanımına açılmıştır.

Önemli : Rapor üzerinde bulunan Tercih Güvenlik Numarası alanındaki değer Tercih Başvuru Giriş işlemleri sırasında kullanılacağı için unutulmaması veya başkalarıyla paylaşılmaması hakkında öğrenci ve velilere gerekli uyarıların okul idarecilerince yapılması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.