MEB'e yeni Genel Müdür atandı!

Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar devam ediyor.

MEB'e yeni Genel Müdür atandı!
07 Ocak 2016 Perşembe 00:31

 Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar devam ediyor. Daha öncesinde Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanlığı'na İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer YILDIZ getirilmişti. Devam eden üst düzey atamalara bir yenisi daha eklendi. Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Osman Nuri Gülay, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılıp, yeni atandığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğü görevine başladı. 


Osman Nuri Gülay kimdir ?

Osman Nuri Gülay 1955 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Fen Bilgisi Bölümünden mezun oldu. Develi Lisesi Kimya Öğretmeni görevine 1977 yılında başlayan Gülay,  1979 yılında Kayseri Şeker Lisesi'nde Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 

Osman Nuri Gülay, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 2002 ve 2004 yılları arasında vekâleten yürüttü. 

2004-2006 yılları arasında ise Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Gülay, 2006 tarihinden bu yana Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevini sürdürmüştür. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.