MEB İl dışı atama başvuruları ne zaman sona erecek?

Milli Eğitim Bakanlığı il dışı atama kontenjanları geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve il dışı atama başvuruları 16 Haziran 2016 itibariyle başlamıştı. Peki MEB il dışı atama başvuruları son gün ne zaman? Başvurular ne zaman sona erecek?

MEB İl dışı atama başvuruları ne zaman sona erecek?
20 Haziran 2016 Pazartesi 15:14

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan öğretmenlerin sene sonu il dışı yer değiştirme süreci başladı. Daha önce "2016 il Dışı Yer Değiştirme Kontenjaları" başlığı altında öğretmenlerin tercih edebilecekleri okulları yayımlanmıştık. İl dışı atamaya başvurular 16 Haziran 2016 itibariyle başladı. Peki il dışı atama başvuruları ne zaman sona erecek? 

MEB İL DIŞI ATAMA BAŞVURU TARİHİ

İl dışı atama başvuru başlangıç: 16 Haziran 2016 Perşembe

İl dışı başvuru son gün: 22 Haziran 2016 Çarşamba

Atamaların yapılması: 27 Haziran 2016 Pazartesi

İlişik kesme işlemlerinin başlaması: 28 Haziran 2016 Salı

MEB İl dışı atamaya başvuru yapmak isteyenlerin http://mebbis.meb.gov.tr/ adresindeki elektronik başvuru formunu doldurması gerekiyor. 


Etiketler; #meb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.