MEB Maarif Müfettişi atama sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlık Maarif Müfettişi mülakat sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

MEB Maarif Müfettişi atama sonuçları açıklandı
25 Şubat 2017 Cumartesi 17:55

Milli Eğitim Bakanlığı 14 Aralık 2016'da bir duyuru yayınlayarak mülakatla Maarif Müfettişi alınacağını açıklamıştı. 

MEB, bugün bir duyuru yayımlayarak, 3 Ocak'ta başlayarak 17 Şubat tarihinde sonlandırılan mülakat sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Adaylar sınav sonuçlarını Bakanlık www.meb.gov.tr internet adresinden T.C kimlik numaraları ve Nufüs cüzdanı seri numaraları ile öğrenebilecekler.

Bakanlık Maarif Müfettişi mülakat sonuçu için TIKLAYINIZ.

Mülakat sonuçlarına itirazlar 27 Şubat'tan 3 Mart'a kadar alınacak. İtirazlar  Teftiş Kurulu Başkanlığına (MEB Ek Hizmet Binası Milli Müdafaa Caddesi No: 6 Kat: 1 Kızılay/ANKARA) şahsen başvurarak yapılacak.



İtirazlar, itiraz süresi bittikten sonra mülakat komisyonu tarafından beş iş günü içinde incelenerek karara bağlanır ve mülakat başarı listesi kesinleştirilir. İtiraz sonucu ayrıca ilgilinin iletişim (e-mail) adresine yazılı olarak bildirilir.

Bakanlık Maarif Müfettişi olarak ataması yapılanlar, 657 sayılı Kanunda belirtilen süre içinde göreve başlarlar. Süresi içinde göreve başlamayanların ataması iptal edilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.