MEB Maarif Müfettişi Yazılı Sınav Başvurusu yarın sona eriyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Teftiş Kurulu Başkanlığı Bakanlık Maarif Müfettişi Yazılı Sınav Başvuruları yarın sona erecek. İşte detaylar...

MEB Maarif Müfettişi Yazılı Sınav Başvurusu yarın sona eriyor
19 Ekim 2017 Perşembe 16:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Teftiş Kurulu Başkanlığı Bakanlık Maarif Müfettişi Yazılı Sınav Başvurusu yarın sona erecek. 

MEB, 16 Ekim 2017 Pazartesi günü Maarif Müfettişliği'ne ilişkin bir duyuru yayımlamıştı. Söz konusu duyuruda Maarif Müfettişi Yazılı Sınav başvurularının başladığı ve 20 Ekim 2017 Cuma günü başvuruların sona ereceği kaydedilmişti. 

Başvuru yapmak isteyen adaylar, 16/10/2017 - 20/10/2017 tarihleri arasında saat 18:00´ a kadar MEBBİS üzerinden başvuru yapabilecekler.

Başvuru yapmak isteyenler MEBBİS'e giriş yaptıktan sonra aşağıdaki sıralamayı takip ederek başvuru sayfasına ulaşabilir.

MEBBİS --> Başvuru İşlemleri--> Maarif Müfettişi Yazılı Sınav Başvurusu

MEBBİS girişi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.