MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Rehberlik öğretmenleri ile ilgili açıklama

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Rehber öğretmenleri ile ilgili hazırlanan yönetmek ile ilgili açıklamada bulundu. Yusuf Tekin'in yeni rehberlik sistemi ile ilgili açıklaması haberimizde.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Rehberlik öğretmenleri ile ilgili açıklama
09 Mayıs 2017 Salı 10:50

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin  sosyal medya Twitter hesabı üzerinden Rehber Öğretmenleri ile ilgili haberlere yönelik açıklamada bulundu. Rehber öğretmenleri ile ilgili yönetmeliğin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in Rehberlik Sistemi ile ilgili açıklamalarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamaları şöyle:

1. Herkese merhaba. Son günlerde medyada rehber öğretmenlerimizi yanlış bilgilendiren provakatif haberler gördüm.

2. Bakanlığımız bütün öğretmenlerimizin en verimli çalışabilecekleri ortamları oluşturabilmek için yoğun bir mesai içinde.

3. Bütün öğretmenlerimiz bizim için ikame edilmesi imkansız katkılar veriyor. Hepsine müteşekkiriz.

4. Yasal düzenlemelerimiz asla bu çalışma ortamını bozucu olamaz. Tersine huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı oluşturmaya çalışıyoruz.

5. Öğrencilerimizi bütün yönleri ile ele alan, bilgi düzeyleri kadar ahlak ve kişilik gelişimlerini önemseyen bir eğitim vazgeçilmezimizdir.

6. Rehber öğretmenlerimiz ile ilgili yönetmeliğimiz bütün paydaşlarımızın ve öğretmenlerimizin görüşü alınarak hazırlandı.

7. Son halini önümüzdeki günlerde yine öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızla tartıştıktan sonra onaya sunacağız.

8. Amacımız öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren etkin ve çağdaş bir rehberlik sistemi oluşturmak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.