MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçları için duyuru

MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçlarına itirazlar için önemli bir duyuruda bulundu. İşte MEB'den itirazlara yönelik resmi açıklama

MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçları için duyuru
22 Temmuz 2017 Cumartesi 14:42

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğüne görevde yükselme suretiyle atama için mahkeme kararı gereği sözlü sınava yeniden girenlerin sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını duyuru ile bildirdi. 

21 Temmuz'da açıklanan sonuçların ardından bir duyuru daha yapan MEB, itirazlar ile ilgili şu bilgilendirmede bulundu:

"Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik gereği sözlü sınav sonuçlarına itiraz süresi 5 (beş) iş günüdür. Sözlü sınav sonuçlarına itirazlar 24.07.2017-28.07.2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Yapılan itirazlar 10 (on) iş günü içinde karara bağlanarak açıklanacaktır.
Atama sürecine ilişkin ayrıca duyuru yapılacaktır."


Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.