MEB yer değişikliği ile ilgili mazeretleri istedi

Milli Eğitim Bakanlığı, il müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürü görevlerini yürüten personelden zorunlu yer değişikliğine tabi olanların mazeretlerinin belgelendirilmesini istedi.

MEB yer değişikliği ile ilgili mazeretleri istedi
01 Şubat 2016 Pazartesi 12:44

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) il valiliklerine gönderdiği mazeret konulu resmi yazı gönderdi. MEB Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında ve Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlşkin  ilgili yönetmelikler kapsamında il müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürü asaletinde görev yapmakta olanların bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeye tabi tutulacağı belirtildi.

İlgili yönetmeliklere göre ilçe milli eğitim müdürü, şube müdürü ve il müdür yardımcısı görevinde bulunan personelden, zorunlu yer değişikliğine tabi olanların 2016 atama döneminde mazeretlerini belgelendirmeleri istendi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.