MEB'den valiliklere DYK kursları hakkında resmi yazı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) konulu resmi yazı gönderdi.

MEB'den valiliklere DYK kursları hakkında resmi yazı!
26 Ocak 2016 Salı 22:47

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Valiliklere, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) konulu resmi yazı gönderildi. Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, tarafından gönderilen resmi yazıda, Destekleme ve Yetiştirme Kursları için e-kurs modülü üzerinden yapılacak sınıf tanımlama işlemlerinin 19 Ocak 2016 tarihinde başlamış olup, 29 Ocak 2016 tarihinde son bulacağı belirtildi. Gönderilen yazıda Sınıf tanımlama işlemlerinin belirlenen tarihler arasında kurs merkezleri müdürlüklerince gerçekleştirilmesi için gerekli duyuruların yapılması ve e-kurs üzerinden takip edilmesi hususunda gereğinin yapılması ristendi.


T.C Milli Eğitim Bakanlığı
 Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü,


Konu: Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Destekleme ve Yetiştirme Kursları için e-kurs modülü üzerinden yapılacak sınıf tanımlama işlemleri 19 Ocak 2016 tarihinde başlamış olup, 29 Ocak 2016 tarihinde tamamlanacaktır. 

Sınıf tanımlama işlemlerinin belirlenen süre içinde kurs merkezi müdürlüklerince gerçekleştirilmesi için gerekli duyurularun yapılmassı ve bu işlemlerin e-kurs modülünde yer alan raporlar bölümünden takip edilmesi hususunda,

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

                                                                                                                                                                                  Yunus YAĞMUR
                                                                                                                                                                                       Bakan a. 
                                                                                                                                                                                    Daire Başkanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.