Müdür Yardımcılığı sınavı sorunu çözülüyor mu?

CHP Milletvekili Ceyhun İrgin, MEB, tarafından yapılan Müdür Yardımcısı sınavı sonucunda yaşanan tıkanıklığın çözüleceğini ifade etti. Peki MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı sorunu nasıl çözülecek?

Müdür Yardımcılığı sınavı sorunu çözülüyor mu?
13 Temmuz 2016 Çarşamba 09:05

Uzun süredir gündemde olan Müdür Yardımcılığı sınavı sorunu, gündemden düşmüyor. CHP Milletvekili Ceyhun İrgin, yaptığı açıklamayla birlikte Müdür Yardımcılığı sınavı ile ilgili tıkanan sürecin çözüleceğini ifade etti. Sosyal Medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bilgilendirme mesajında MEB'in yönetmelik değişikliği yaptığını ifade etti.

Peki Müdür Yardımcılığı sınavı sorunu nasıl çözülecek?

Müdür Yardımcılığı sınavına giren binlerce öğretmenin en çok merak ettiği konulardan biriside tıkanan sınav ile ilgili çözümün ne zaman geleceği. CHP İstanbul Milletvekili Ceyhun İrgin, MEB'in yönetmelik değişikliğini yaparak, sorun olan Müdür Yardımcılığı sınavı ile ilgili pürüzün giderileceği müjdesini verdi.

Konu ile ilgili MEB'den herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, yönetmelik değişikliği ile ilgili Resmi Gazete'de de değişiklik yayımlanmadı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çözüm var - 8 yıl önce
Bu sorun kesinlikle çözülmeli,böylesine zorlu sınavı kazanan eğitimciler mdr.yrd.olabilmelidirler.Hizmet yarışına engel olmadan devam edecek güzel yarınlar için yönetmelik değişikliği yapmak Bakanlığımız için zor olamaz.
Avatar
Volkan - 8 yıl önce
Sınavla atanan müdüryardımcılarını görevden Alın ordan sonra sınav l savunuyor komik