Öğrencisini sırtında taşıyan öğretmen Yahya Celep, gönüllerde taht kurdu

Sakarya'nın Karasu Limandere Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Yahya Celep, yürümekte zorluk çeken öğrencisini sırtına alarak oyuna dahil etti. Öğretmenin bu davranışı, büyük taktir alırken, gönüllerde de taht kurdu.

Öğrencisini sırtında taşıyan öğretmen Yahya Celep, gönüllerde taht kurdu
21 Şubat 2017 Salı 09:38

Sakarya'nın Karasu İlçesinde bulunan Limandere İlkokulu'nda görevli bir öğretmen, yürümekte güçlük çeken öğrencisini sırtında taşıdı. Okul bahçesinde spor yaparken, yürüme güçlüğü çeken öğrencisini sırtına alarak arkadaşlarından uzak kalmasını engelleyen öğretmene övgüler bir bir gelmeye devam ediyor. 

Okul Bahçesi'nde spor faaliyetine öğrencisini katmak istediğin belirten öğretmen Yahya Celep, öğrencisinin yüzünün gülmesi, kendisi için en büyük hediye olduğunu ifade etti. Sakarya'da bir köy okulunda görev yapan Yahya Celep'in okulda 2 engelli öğrencisi bulunuyor.

Fotoğrafın medyaya yansımasından sonra açıklama yapan Yahya Celep, sırtında taşıdığı öğrencinin yürmekte zorluk çektiğini, diğer öğrenciler ile oyuna katılsın diye, sırtına aldığını ifade etti. Öğrencilere her zaman yardımda bulunan öğretmen, öğrencilerinin bir gülüşünün kendisi için en büyük hediye olduğunu ifade etti. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur yıldız özler - 7 yıl önce
Alnınızdan öperim sayın hocam
Avatar
Selim - 7 yıl önce
Değerli hocam yüreğine sağlık.