“Öğretmenlerin Kaleminden: 15 Temmuz” Konulu Deneme Yazma Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) “Öğretmenlerin Kaleminden: 15 Temmuz” Konulu Deneme Yazma Yarışması düzenliyor. İşte detaylar...

“Öğretmenlerin Kaleminden: 15 Temmuz” Konulu Deneme Yazma Yarışması
08 Şubat 2018 Perşembe 22:15

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından “Öğretmenlerin Kaleminden: 15 Temmuz” Konulu Deneme Yazma Yarışması düzenleniyor. MEB tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, 20 Nisan 2018 tarihinde başvuruların sona ereceği kaydedildi.

"15 Temmuz 2016 tarihinde halkımızın sarsılmaz birliğini bozmayı amaçlayan kalkışma girişimi Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Hükûmetimiz, kolluk kuvvetlerimiz ve halkımızın kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiştir. Bu doğrultuda yüzlerce yıldan beri birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan aziz milletimizin 15 Temmuz’daki kahramanca mücadelesi, milletçe direnişi, cesaretli, dirayetli, kararlı ve dik duruşu, sokakları, meydanları boş bırakmadan, istiklal ve istikbaline sahip çıkma kararlılığı ile ilgili duygu ve düşüncelerin paylaşılması amacıyla Genel Müdürlümüzce ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenler arasında “Öğretmenlerin Kaleminden: 15 Temmuz” konulu deneme yazma yarışması düzenlenmiştir."

İllere Giden Resmi Yazıya Buradan Ulaşabilirsiniz

Yarışma Şartnamesine Buradan Ulaşabilirsiniz

Yarışma Takvimine Buradan Ulaşabilirsiniz

Yarışma Afişine Buradan Ulaşabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.