ÖRAV'dan öğretmenlere 'Öğretmenin Kimyası Eğitimi'

Öğretmenler Akademisi Vakfı, fen bilimleri ve kimya öğretmenlerine yönelik 'Öğretmenin Kimyası Eğitimi' düzenleyecek. 2017 yılının ilk eğitimi 6-7 Mayıs tarihinde Ankara'da düzenlenecek.

ÖRAV'dan öğretmenlere 'Öğretmenin Kimyası Eğitimi'
12 Nisan 2017 Çarşamba 16:40

Öğretmenler Akademisi Vakfı (ÖRAV), fen bilimleri ve kimya öğretmenlerine yönelik 'Öğretmenin Kimyası Eğitimi' düzenleyecek.

Fen bilimleri ve kimya dersi öğretmenlerine yönelik olarak tasarlanan Öğretmenin Kimyası eğitimi, öğretmenlerin alternatif ve yaratıcı fen eğitimi konularında bilgilerini artırarak; disiplinler arası eğitim, yöntem ve tekniklerini sınıflarında uygulayabilir olmalarını hedeflemektedir.

2017 yılının ilk Öğretmenin Kimyası eğitimi, 6-7 Mayıs 2017 tarihlerinde Ankara’da, Latanya Otel’de düzenlenecek. Eğitime yalnızca Ankara’da görev yapan fen bilimleri ve kimya öğretmenleri başvurabilecek.

Eğitime katılmak isteyen öğretmenler, 17 Nisan 2017 tarihine kadar, MEBBİS üzerinden 2017060896 faaliyet numarası ile başvuru yapabilecekler.

Katılımcılar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifikalarını, eğitim tamamlandıktan sonra MEBBİS üzerinden e-sertifika olarak alabilecek.

Öğretmenin Kimyası Eğitimi:
Tarih ve Saat: 06-07 Mayıs 2017 / 09:00-17:30
Mekan: Latanya Ankara Hotel / http://www.latanyaankara.com/tr

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.