Osmaniye İl MEM 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretli Öğretmenlik başvuruları için duyuru yayımladı.

Osmaniye İl MEM 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu
19 Ağustos 2017 Cumartesi 23:35

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Ücretli Öğretmenlik başvuruları için duyuru yayımladı.

Osmaniye İl MEM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

    
İlimiz Merkez ve İlçelerindeki okullarda ihtiyaç olması durumunda 2017-2018 eğitim öğretim yılında görevlendirilmek üzere 01/08/2017 tarihinden başlanarak ücretli öğretmenlik başvuruları alınacaktır.
 
Başvuruda bulunacak adayların mezuniyetleri itibari ile en az ön lisans mezunu olması gerekmektedir.
 
Başvurular  http://osmaniye.meb.gov.tr/ucretli adresinden elektronik ortamda alınacaktır. Elektronik başvuru yapanlardan ayrıca bir evrak istenmeyecek olup görevlendirmenin yapılması durumunda evrak istenecektir.
 
Adayların başvuru ekranında istenen bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları gerekmektedir. Hatalı ve eksik bilgiden aday kendisi sorumludur.
 
Başvurularda KPSS ye girme zorunluluğu olmayıp ancak görevlendirmeler branş bazında KPSS puan üstünlüğü dikkate alınacaktır.Alan sınavına girme zorunluluğu bulunlaların alan puanına göre P121, alan sınavına tabi olmayanların ise ilgili puan türü P10, diğer bölüm mezunlarının P3 ve önlisans mezunlarının ise P93 puan türüne göre sıralaması yapılacaktır. İlgililerin KPSS puanlarını doğru bir şekilde istenilen ekranda girmeleri gerekmektedir.
 
Lisans Mezunları  2017 KPSS puanlarını kullanabilirler. Ön Lisans mezunlarının 2016 yılı KPSS93 puanını kullanmaları gerekmektedir.
 
01/08/2017 TARİHİNDE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI BAŞLAMIŞ OLUP 31/08/2017 TARİHİNDE KAPATILACAKTIR.
 
 
 
GÖREVLENDİRME YAPILMASI DURUMUNDA İSTENECEK BELGELER:

1. Diploma/Mezuniyet Belgesi/Çıkış Belgesinin Fotokopisi
2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3. Formasyon Belgesinin Fotokopisi (Formasyon Belgesi Olanlar İçin)
4. KPSS Sonuç Belgesi veya Bilgisayar çıktısı
5. Kurs / Seminer Belgesi
6. Emekliler için (Emeklilik Kimlik Kartı ile Diploma Fotokopisi)
7. Resmi Görevi Bulunanlardan Görev Yeri Belgesi 
8. Sağlık Raporu Ek 2(İşe Giriş/ Periyodik Muayene Formu) Belgesi Sağlık Ocakları veya Kamu Hastaneleri Kurumundan Alınacaktır.

Osmaniye 2017 Ücretli Öğretmenlik Başvuru Duyurusu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.