SADED'den, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'ya nezaket ziyareti

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi. SADED Genel Başkanı Eranıl, 5 Ocak 2017 tarihinde  "Eğitimde Yeni Yaklaşımlar: Ankara Modeli" konulu konferans vermesini istedi. Bardakçı, bu isteğe olumlu yanıt verdi.

SADED'den, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'ya nezaket ziyareti
29 Aralık 2016 Perşembe 22:14

Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitimi Derneği  (SADED) Genel Başkanı İlhan Eranıl ve yönetim kurulu, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'yı ziyaret etti. Ziyarete SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl ve yönetim kurulu üyeleri Tugay Gözüm, Yasin Tümer,  Emin Doğruyol,  Hasan Ertuğral,  Tahsin Özdemir İrfan Bilici, Hakan Karagöz,  Hüseyin Çolak ve Ankara Eğitim-Bir-Sen 3 nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy katıldı. 

Ziyarette Ankara'nın eğitimi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. SADED Genel Başkanı ve Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı'dan eğitim ile ilgili konferans vermesi isteğinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ise bu isteğe olumlu yanıt verdi. 

 "Eğitimde Yeni Yaklaşımlar: Ankara Modeli"

5 Ocak 2017'de Keçiören Esteregon Kalesi Kümbet katında, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı,  "Eğitimde Yeni Yaklaşımlar: Ankara Modeli" konulu bir konferans verecek.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.