TEOG sınavında görevli öğretmen kaç TL ücret alacak?

23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılacak TEOG sınavında görev alacak öğretmenlerin görevleri MEBBİS üzerinden açıklandı. Peki hangi öğretmenler TEOG'da görevli olacak ve kaç TL ücret alacak? 2016 Teog ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEOG sınavında görevli öğretmen kaç TL ücret alacak?
06 Kasım 2016 Pazar 17:45

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına az bir süre kaldı. 23-24 KAsım 2016 tarihlerinde yapılacak TEOG sınavında görev alacak öğretmenlere görevleri MEBBİS üzerinden iletildi. Peki TEOG'da görev alacak öğretmenler kaç saat ek ders ücreti alacak?

23-24 Kasım 2016 TEOG sınavında görev alacak öğretmenler MEBBİS üzerinden açıklanırken, hangi okulda görev alacakları ile ilgili görevlendirme açıklaması önümüzdeki günlerde yapılacak. Ortaokul ve ortaokullar ile birlikte aynı binnada olan ilkokul öğretmenlerinin görev yapacağı TEOG sınavında öğretmenlerin alacağı ücret belli oldu.

TEOG'da görevli öğretmenlerin ücreti ne kadar olacak?

23-24 Kasım 2016 tarihinde yapılacak TEOG sınavlarında görev yapacak öğretmenler günlük 5 saat ek ders ücreti alacak. 2 gün süren sınav sonrasında ise toplam 10 saat ek ders ücreti almış olacaklar.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.