Vialand'den tüm öğretmenlere tema park bileti hediye

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Öğretmenler Gününe özel indirimler firmalar ve şirketler tarafından açıklanıyor. Vialand'da öğretmenler gününe özel kampanya düzenledi.

Vialand'den tüm öğretmenlere tema park bileti hediye
21 Kasım 2016 Pazartesi 19:39

24 Kasım Öğretmenler Günü Yaklaşıyor. Öğretmenler Gününe özel indirimler firmalar ve şirketler tarafından açıklanıyor.  Vialand'da öğretmenler gününe özel kampanyasında tüm öğretmenlere Tema Park Bileti hediye edeceğini açıkladı. Ayrıca yanlarındaki misafirler için de % 50 indirim uygulanacak. Kampanya 27 Kasım'a kadar geçerli olacak.


KAMPANYA KURALLARI:
 
1. Kampanyamız 18 Kasım – 27 Kasım 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
 
2. MEB, Özel Okul, Kolej, Halk Eğitim Merkezi, İsmek, Bilgi Evi ve diğer tüm eğitim kurumlarına bağlı öğretmenlerimiz faydalanabilirler.
 
3. Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi ve öğretmenlik yaptığına dair okulundan ya da bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belge ile birlikte Tema Park gişelerine gelen Öğretmenlerimiz ve İl MEB personeli kendileri ücretsiz yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları Tam bilet fiyatımız üzerinden % 50 indirimli faydalanabilirler.
 
4. Gişe görevlileri gerekli gördüğü takdirde kimlik kontrolü yapma hakkına sahiptir.
 
5. Kampanya başka bir kampanyayla birleştirilemez.
 
6. Tema Park Kasım ayı içerisinde Salı günleri kapalı olacaktır.
 
7. Tema Park çalışma saatlerinin yanı sıra ünitelerinden bazılarını, hava koşulları, bakım çalışmaları ve benzeri nedenlerle önceden duyurmadan kapalı tutma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerin doğurduğu sonuçlardan VIALAND sorumlu tutulamaz.
 
8. İndirimden faydalanan tüm misafirlerimiz tamamı vialand.com’da yayınlanan Tema Park genel kurallarına uymak zorundadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.