10 bin polis alımı ne zaman yapılacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 bin yeni polis alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman yapılacak? 10 bin polis alımı 2017 ile ilgili merak edilenler haberimizde.

10 bin polis alımı ne zaman yapılacak?
24 Mart 2017 Cuma 11:05

Emniyet Güçlerine taze kanlar bu ay içerisinde teşkilata katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni polis alımı için müjdeyi verdi. Peki 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak? İşte detaylar. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis alımlarının devam edeceğini duyurdu. Soylu "Bugün mezun olan gençlerimizim hemen akabinde 10 bin yeni polis memuru alımı için ilan aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Ayrıca 10 bin özel harekat alımı sürecimiz de devam etmektedir, şu an mülakatlar gerçekleştirilmektedir" şeklinde konuştu.

Karaman Polis Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katılan Süleyman Soylu,polis alım sürecinin ve hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Polis alımı yapılacağı bu açıklamaların ardından kesinlik kazansa da, başvuruların ne zaman başlayacağı açıklanmadı.

10 Bin Polis Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Polis alımlarının 2017 Mayıs ayında tamamlanıp, 10 bin yeni polisin Ağustos ayında göreve başlaması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.