Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademik personel alım ilanı yayımlandı. Doçent ve Yardımcı Doçent alımı yapacak olan üniversite başvuru şartlarını ayrı ayrı açıkladı. İşte başvuru yeri, tarihi ve şartlarına yönelik ayrıntılar...

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
02 Şubat 2018 Cuma 21:52

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi akademik personel alımı yapacak. Üniversite, 5 personelden oluşan Doçent ve Yardımcı Doçent alımı için ayrı ayrı şartları yayımladı. 16 Şubat 2018 tarihinde son bulacak olan başvurular için posta ila başvurular kabul edilmeyecek. 

İlanda açıklanan başvuru şartları:

-  Doçent kadrosu için, başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçe, ekinde özgeçmiş, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları, doçentlik ve yabancı dil belgesi, nüfus cüzdanı (belgelerin asılları ile birlikte gelindiğinde, fotokopilerinin onayları yapılabilecektir) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte
özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 4 adet CD’yi ekleyerek Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunulması gerekmektedir.

- Yardımcı Doçent kadrosu için, başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçe, ekinde özgeçmiş, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ve yabancı dil belgesi, nüfus cüzdanı (belgelerin asılları ile birlikte gelindiğinde, fotokopilerinin onayları yapılabilecektir) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 4 adet CD’yi ekleyerek İlgili Birime şahsen başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi uyarınca ilgili birimlerin Yönetim Kurulunca belirlenecek jüri tarafından başvuru dilekçesinde belirtmiş oldukları yabancı dilden dil sınavı yapılacaktır. Yardımcı Doçentlik yabancı dil sınav tarihi, sınav yeri ve saati ilgili birimlerin web sayfasından duyurulacaktır.

Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

- Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartları taşımaları gerekmektedir.
- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların onaylı denklik belgesi sunulmalıdır.
- Erkek adayların onaylı askerlik durum belgelerini sunmaları gerekmektedir.
- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı, ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.