Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 Sözleşmeli Personel Alacak - Başvuru şartları

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bunun için personel ihtiyacını belirleyen kurum, 200 kontenjan belirledi. Buraya yapılacak alım için başvuru şartları, tarihi ve yeri açıklandı.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 Sözleşmeli Personel Alacak - Başvuru şartları
30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:35

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı personel ihtiyacını belirleyerek Daire Personel Başkanlığına (DPB) ilan verdi. 200 alım yapacak olan kurum, 2016 KPSS puanı istedi. Başvuru için istenen genel ve özel şartlar ile diğer detaylar ilanda yer aldı. Adaylar başvurularını 4 Haziran'dan itibaren yapabilecek. 

22 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapacak olan adaylardan şu şartlara uygun olması isteniyor:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Son başvuru günü olan 22 Haziran 2018 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak.

- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,

- 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 

2016 KPSS ile ilgili ise "Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara 2016 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 5 ve 6’ıncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4’üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir" denildi. 

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 200 Sözleşmeli Personel Alım İLANI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.