Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı yapacak

Devlet Personel Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının personel alımı yapacağını duyurdu. Peki ilana kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı yapacak
18 Ocak 2017 Çarşamba 16:02

Devlet Personel Başkanlığı (DPB), Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının personel alım ilanını yayımladı. İlana göre, Bakanlığın bünyesinde çalıştırılmak üzere 20 adet Denetçi Yardımcısı alınacak. Başvurular ise 23 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında alınacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığına öğrenim dalları itibariyle alınabilecek ve sınava katılabilecek aday sayısı, KPSS puan türleri ve istenilen taban puanlar aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.



BAŞVURU ŞARTLARI

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

* Son başvuru tarihi itibariyle, üniversitelerin yukarıdaki tabloda belirtilen en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinden/bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

* T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 2015 ve 2016 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), tabloda belirtilen puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olmak.

* 01.01.2017 tarihi itibariyle otuzbeş yaşını doldurmamış olmak.

* Sağlık durumu, yurdun her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etmeye elverişli olmak ve denetçilik görevini yapmasına mani olacak hastalığı veya engeli bulunmamak.

Başvurular 23 Ocak-03 Şubat 2017 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (www.aile.gov.tr) adresinden elektronik ortamda alınacak. Elektronik ortam dışında gönderilen başvurular kabul edilmeyecek.

İlan hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.