Akdeniz Üniversitesi akademik personel ve memur alımı yapacak - 2 Nisan 2018

Akdeniz Üniversitesi akademik personel ve memur alımı yapacağını açıkladı. Hem öğretim üyesi alımı hem de memur alımı için gereken başvuru şartları, tarihi ve yarine dair detaylar kamusaati.com'da..

Akdeniz Üniversitesi akademik personel ve memur alımı yapacak - 2 Nisan 2018
02 Nisan 2018 Pazartesi 12:30

Akdeniz Üniversitesi akademik personel ve memur alımı yapmak için 2 Nisan 2018 tarihli iki ilan yayımladı. Öğretim üyesi alımı için son başvuru tarihi 16 Nisan 2018 olarak açıklanırken, memur alımı için 13 Nisan 2018 olarak belirlendi. 

Akademik personel alımı

Profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi olarak 44 kontenjan açan üniversite, özel şartlarını tablo ile açıkladı.

İlan için TIKLAYINIZ...

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan alacak olan üniversite adayların, ilgili birime şahsen başvuru yapmasını istiyor. 

Memur alımı 

Yalnızca 1 memur alacak olan üniversite, başvuru şartlarını, gereken belgelerini, sınavda hangi konuların çıkacağını ilanla açıkladı. 

Avukat için başvuru şartları şöyle sıralandı:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

- Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış KPSSP3 puan türünden, en az 80 (SEKSEN) puan almış olmak.

- Hukuk fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak

- Avukat kadrosu için başvuru tarihinin son günü itibariyle avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.