Artvin Çoruh Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Artvin Çoruh Üniversitesi akademik personel alımı yapmak için ilan yayımladı. İlanda kaç akademik personel alımı yapılacağı, hangi bölüme alınacağı ve başvuruya dair detaylar yer aldı. İşte personel alımı ile ilgili ayrıntılı bilgi...

Artvin Çoruh Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
31 Ocak 2018 Çarşamba 18:59

Artvin Çoruh Üniversitesi akademik personel alımı yapacak. Bu nedenle ilan yayımlayan üniversite, kaç personel alınacağı, başvuru tarihi, başvuru yeri ve genel şartlara yönelik açıklama yaptı. Başvurular 14 Şubat 2018 tarinde son bulacak.

Personel alımı ilanında şunlar söylendi;

"Yardımcı Doçent kadrosuna başvuruda bulunacak adayların; başvurdukları bölüm, anabilim dalı ve yabancı dilini belirttiği dilekçelerine; bir adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisini, özgeçmişini, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenim belgelerinin onaylı suretleri, askerlik durum belgesi ile bilimsel çalışma ve yayımlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili akademik birime; 

Adayların, 31/01/2018 ilan tarihi itibari ile 15 (on beş) gün içerisinde (14/02/2018 tarihi mesai bitimine kadar) şahsen veya postayla başvurmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmelerde sorumluluk kabul edilmeyecektir."

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.