Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 115 Sözleşmeli Personel Alacak - 19 Haziran 2018

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımını bu ilanla karşılayacak. Bugün alım duyurusu yapan üniversite KPSS (B) şartının bulunduğunu bildirdi. Başvuru şartları, tarihi ve yeri...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 115 Sözleşmeli Personel Alacak - 19 Haziran 2018
19 Haziran 2018 Salı 09:30

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi personel alımını karşılamak için ilan verdi. Bugünki ilana göre başvurular 3 Temmuz 2018 tarihinde bitecek. KPSS şartının arandığı başvuru için üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. 115 kontenjanın içerisinde hemşire, sağlık teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli unvanı ile birlikte eczacı, fizyoterapist ve diyetisyende bulunuyor. 

Sağlık personeli alımı yapacak olan üniversite KPSS ile ilgili bilgininde yer aldığı açıklamayı şöyle yaptı:

Üniversitemiz Hastanesinde (giderleri Özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır. 

İlan için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.