Bakan Arslan'dan personel alımı açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, personel alımlarının devam edeceğini açıkladı.

Bakan Arslan'dan personel alımı açıklaması
20 Temmuz 2017 Perşembe 12:26

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dev projeye hız verilmesi nedeniyle çalışanların sayısının arttığını belirtti. Yeni şubeler açarak çalışan sayısını 40 binden 100 bine çıkaracak olan, bu amaçla 10 bin kişinin mülakatlarını tamamlayan PTT'nin ardından eleman alacak yeni kurumlara ilişkin açıklamalar da birbirini izliyor.

Bakanlık bünyesine personel alımlarının sürdürüleceğini belirten Bakan Arslan, "Karayollarımız, demiryollarımız ve PTT ülkemize hizmet için atılım içerisindeler. Karayollarında 640 kişiyi ifade etmiştik alacağız diye. Zaman içerisinde bir o kadar ihtiyacımız olacağını açıklamıştık. Yakın alacağız. Memnuniyetle inşallah onları mesai arkadaşımız yaparız. Demiryollarında da hizmet kalitesi artıyor. Ağlarımız artıyor. Bu da gösteriyor ki yeni arkadaşlara ihtiyaç olacak. PTT'de 10 bin kişinin mülakatını yapmak kolay olmadı. Birkaç güne kadar sonuçları açıklayacağız. Kararımızı netleştirip yayınlayacağız" dedi.


Etiketler; #personel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.