Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı - 13 Haziran 2018

Düzce Üniversitesi personel ihtiyacını karşılamak için sözleşmeli alım yapacak. Personel alımı için ilan yayımlayan üniversite sadece Hemşire pozisyonu için başvuruları kabul edecek. Başvuru şartları, yeri, tarihi ile ilgili detaylar haberimizde...

Düzce Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı - 13 Haziran 2018
13 Haziran 2018 Çarşamba 15:13

Düzce Üniversitesi bugün sözleşmeli personel alımı için ilan verdi. Hemşire alımına dair kadro açan üniversite başvuru için gerekli belgelere, genel ve özel şartlara ilanda yer verdi.

Başvurular 27 Haziran 2018 tarihinde son bulacak. Adaylar başvuruları için gereken belgelerle Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat edecek. İlanda genel ve özel şartlar için şu açıklama yapıldı:

Genel şartlar:

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişikleri bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.