Gazi Üniversitesi 209 Sözleşmeli Personel Alacak - 6 Nisan 2018

Gazi Üniversitesi, bugün sözleşmeli personel alımı yapacağını ilgililere duyurdu. 6 Nisan 2018 tarihli ilanda üniversitenin sözleşmeli personel alımına dair başvuru tarihi, yeri, aranan şartlar ve gereken belgeler adaylara bildirildi. Detayları ile haberimizde...

Gazi Üniversitesi 209 Sözleşmeli Personel Alacak - 6 Nisan 2018
06 Nisan 2018 Cuma 12:33

Gazi Üniversitesi, sözleşmeli personel alacak. Bu yüzden 6 Nisan 2018 tarihli ilan ile üniversite, adayların 20 Nisan 2018 tarihine kadar Hemşire, Sağlık Teknikeri, Biyolog, Diyetisyen, Mühendis, Psikolog, Fizyoterapist, Tekniker, Teknisyen ve Diğer Sağlık Personeli için açılan kadrolara başvuru yapabileceğini belirtti. 

209 öğretim üyesi alacak olan üniversite, adayların şahsen başvurusu yapması gerektiğini posta ile yapılanların kabul edilmeyeceğini bildirdi. Her kadro için ayrı ayrı aranan şartlar ve gereken belgeler açıklandı. Başvuru detaylarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.