Gaziantep Üniversitesi 101 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Gaziantep Üniversitesi, personel alımını karşılamak için haftasonu alım ilanı yayımladı. KPSS şartının arandığı ilanda başvuru şartları, tarihi ve yeri açıklandı.

Gaziantep Üniversitesi 101 Sözleşmeli Personel Alım İlanı
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:26

Gaziantep Üniversitesi, personel alımını karşılamak için DPB'de ilan yayımladı. Haftasonu yayımlanan ilana göre başvurular 12 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek. Başvurmak için KPSS şartı isteniyor.  

Sağlık personeli alımı yapacak olan üniversite açıklamasında "Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına uyarınca Üniversitemiz Hastanelerinde istihdam edilmek üzere, 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır" dedi. 

Başvuru şartları ise şöyle sıralandı:

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacaktır.
2- Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

Gaziantep Üniversitesi 101 Sözleşmeli Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.