Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Şartları ve Tarihi

Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı'nı yayımladı. İlana göre çeşitli üniversite hastanelerinde görev yapan 100 hemşire alımı yapılacak. Başvurunun nereye, nasıl yapılacağı ve başvuru şartları haberimizde.

Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuru Şartları ve Tarihi
05 Şubat 2016 Cuma 13:35

Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. 100 hemşire alımının yapılacağı ilanın detayları ise şöyle:

Personel alımı KPSS B puanı sıralamasına göre alınacak.

Başvuru tarihi:
1 Şubat - 15 Şubat 2016

Başvuruda 25 hemşirenin üniversite hastanelerinde en az 1 yıl çalışıyor olması ve bunu belgelemesi gerekiyor. Ayrıca adayın sağlık memurluğu veya hemşirelik bölümünden mezun olması gerekiyor. 

40 kişinin alınacağı hemşire kadrosunda ise halen üniversite hastanelerinde çalışıyor olmak ve sağlık memurluğu veya hemşirelik bölümünden mezunu olmak gerekiyor. 

35 kişi için ise herhangi bir üniversite hastanesinde çalışıyor olmak veya çalışmış olmak şartı yok. Ancak yine sağlık memurluğu veya hemşirelik bölümünden mezunu olmak gerekiyor. 


BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. 

4- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5- 657 Sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

6-Müracaat tarihi itibariyle en az on sekiz (18) yaşını tamamlamış olmak ve otuz beş (35) yaşından gün almamış olmak.

7- 2014 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve belgelemek.

8- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B'li olarak çalışıyor olmamak.

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ ve ZAMANI

1- Adaylar, ilanın gazetede yayımladığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) www.gantep.edu.tr sayfasında örneği verilen İş Talep Formu, Mezuniyet belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi ve 2014 KPSS (B) grubu KPSS(P3) puan belgesi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta vb. müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

2- Bu ilanın yayımından önce yapılmış olan müracaatlar geçersizdir.

DEĞERLENDİRME VE SONUÇLARIN İLANI:

1- KPSS (B) grubu KPSS(P3) puan sıralamasından sonra hak kazananların ismi, Üniversitemizin web sayfasında (www.gantep.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca
tebligat yapılmayacaktır.

2- Yerleştirilmeye hak kazanan adayların ilanı takip eden 7 iş günü içinde Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.


İletişim : 0 (342) 317 13 07

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SABIR TAŞI - 8 yıl önce
NEDEN SONUÇLAR AÇIKLANMIYOR. USULSÜZLÜK MÜ YAPILACAK. BİR AY DOLMAK ÜZERE .BU GİDİŞLE SOLUĞU BİMER DE ALACAZ!
Avatar
hemsire - 8 yıl önce
30 gun oldu hala aciklayacaklar bi dolaplar ceviriyor bunlar
Avatar
BUNADIM - 8 yıl önce
YA GÖZÜNÜZÜ SEVİMMM ARTI K AÇIKLAYINN SONUÇLARIIIII...MİĞDEM DE ÜLSERİM VAR STRESTEN YEMEK YİYEMEZ OLDUMMM
Avatar
Hemsire - 8 yıl önce
Ya 1,5 ay oldu beee insafff nedir bu isin donmedolabi ya!
Avatar
hemşire - 8 yıl önce
eğer hakkımız yeniliyorsa ve bir dolap çeviriyolarsa hakkım haram olsun benim yerime kim geçerse aldığı maaş haram olsun kimse kusura bakmasın
Avatar
Kader - 8 yıl önce
Neden hala sonuçlar açıklanmadı 8 hafta bitti
Avatar
İlknur - 8 yıl önce
Haksızlıkla göreve başlayan olmuşsa hakkımın tek bir zerresini helal etmiyorum zehir zıkkım olsun bimer e de yök e de heryere sikayet dilekçesi yazdım işin arkasını bırakmayacağımm
Avatar
Kerim - 8 yıl önce
Tarih 31 mayis 2016 hala daha aciklanmadi ve bugun telefon actim herhangi bir bilgileri yokmus.