Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2 bin 500 personel alımı yapacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Faruk Çelik, bakanlık tarafından 2 bin 500 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Bakan Çelik'ten personel alımı açıklaması...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2 bin 500 personel alımı yapacak
22 Mayıs 2017 Pazartesi 14:01

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, müjdeli haberi sosyal medyadan verdi. Bakanlığın 2 bin 500 personel alımı yapılacağı Bakan Çelik tarafından açıklandı.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Çelik, "Personel alımı hususunda Maliye Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde belirli bir aşamaya vardığımızın müjdesini vermek istiyorum. Bakanlık olarak inşallah bir hafta içinde belirli bir oranda personel alımı için süreci başlatmış olacağız. Şimdiden hayırlı olsun!" diye yazdı. 

Bakanlık, 2 bin 500 teknik ve sağlık personeli almak için Maliye Bakanlığı'yla görüşmelere başladı. Alımı yapılacak olan personellerin arasında ziraat mühendisi, gıda mühendisi veveterinerler bulunuyor. 

Alınacak personelin sözleşmeli olacağı belirtiliyor. 


Etiketler; #personel alımı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.